Vízmű számlázó


VÍZMŰ SZÁMLÁZÓ

Speciális igényekhez speciális megoldás

 

A DataLogic Kft. kifejezetten vízművek számára készítette el Értékesítési és Ügyfélkezelő rendszerét, amely az ajánlatadástól, a szerződéskötést követően, a számlázáson keresztül egészen akár a külsős főkönyvi feladásokig támogatja az ügyintézési folyamatokat.

A rendszer használatának előnyei

Egységesen nyilvántarthatók és kezelhetők a vízművek tevékenységeivel kapcsolatos folyamatok.

Teljes mértékben megfelel a magyar jogszabályi előírásoknak, és azok követelményei szerint működik.

gyors és hatékony munkavégzést – megfelelő üzemi körülmények között, a korszerű hálózati követelmények figyelembevételével – a rendszer által garantált válaszidők biztosítják.

Az egységes törzsadatbázis kezelésre szolgáló lehetőségeket fejlesztési technológiánk tartalmazza, így a fogyasztókkal, szerződésekkel, mérőkkel stb. kapcsolatos adatokat kizárólag egyszer kell a rendszerbe feltölteni, a későbbiekben csak a kiválasztásuk szükséges.

Elektronikus dokumentumcsatolás: bármely formátumú fájl felhasználását, tetszőleges számú dokumentumcsatolással kiszolgálja a rendszer. Az állományok akkor is letölthetők, lementhetők, ha a megfelelő kezelő program nem áll rendelkezésre. A rendszer paraméterezhető, hogy a dokumentum ne csak az adott rekordhoz, hanem egy azon szereplő hivatkozáshoz (idegen kulcs) is csatolható legyen.

Teljeskörű jogosultság kezelés: Adattáblák és adatnézetek szintjére (előre meghatározott szűrések alapján) és egyedi funkciókra is szabályozható a jogosultság. Hozzáférési szint adható adott felhasználóra, az őt tartalmazó felhasználói csoportra is.

Az alkalmazás tartalmazza az összes tevékenység (adatmódosítás, megtekintés, csatolt állomány letöltés) visszakereshető történetét.

Felhasználónként beállítható grafikus felület: rendszerünk könnyen kezelhető, a felhasználók által számos rendszerparaméter szabadon definiálható (pl.: a megjelenített oszlopok sorrendje, a látni kívánt mezők, rendezettség). A tömegesen rögzítendő, azonos vagy hasonló adattartalmú rekordok felvitelét könnyíti ezzel a program.

Számos beépített, előre definiált kimutatást tartalmaz: a kimutatások alkalmasak kielégíteni a szervezet információs igényét, többféle formátumban megtekinthetők (HTML, PDF), különféle szűrési szempontok szerint szűkíthetők, valamint a statisztikai adatok exportálhatók pl.: Excel táblázatba is. A vízmű rendszer bizonylat jellegű kimutatásokat is készít (pl. cserelap, leolvasó lapok, számla, stb.), valamint egyéb a rendszer működéséhez elengedhetetlen listákat (törzslisták, levelek, jegyzőkönyvek, statisztikai kimutatások, leolvasó listák, összesítők, stb.). Ezen kimutatások a rendszerben rendelkezésre állnak, de a speciális igényeknek megfelelően további listák is készíthetők, illetve a meglévők módosíthatók.

Külső rendszerekkel is képes kommunikálni, így export-import kapcsolatot tart fenn, a PSION mérőleolvasókkal, elvégzi a banki beszedés export-importját, a postai csekk befizetés importját, valamint pénztár import is lehetséges.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse munkatársunkat a +36-1-412-3730 telefonon (munkanapokon 9.00-15.30 között), vagy a sales@datalogic.hu e-mail címen.

 

Vissza a További termékeinkhez