Cégismertető


DATALOGIC Kft., mint informatikai megoldásokat szállító vállalkozás 1999 óta áll Ügyfelei szolgálatában az ügyviteli rendszerek piacán. Filozófiánknak megfelelően folyamatosan figyelemmel kísérjük potenciális vásárlóink változó igényeit, amelyhez maximálisan igazodva alakítjuk termékportfóliónkat

Cégünk egy-egy új megoldás kifejlesztése során a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza. A keresleti igényeket folyamatosan követve bővítjük és fejlesztjük termékeinket, amely mára már felölelik a teljes ügyvitelt, beleértve a vezetői információs és kontrolling rendszerek egészét, a dokumentummenedzsmentet, az ERP, folyamatvezérlő, projektirányító és kontrolling megoldásokat.

Munkatársaink széleskörű fejlesztési tapasztalattal rendelkeznek az egyedi fejlesztésű programok, valamint az azokhoz kapcsolódó kimutatások elkészítésében. Komoly szakértői tapasztalattal rendelkezünk .NET, PHP, MS SQL, ORACLE nyelveken történő programozás területén.

Az ADATBÁNYÁSZ Vezetői Információs és Kontrolling Rendszer a kezdetek óta értékesített termékeink egyike, immáron 17 éve töretlen sikerrel szerepel a hazai informatikai piacon, és legtöbb ügyfelünk által alkalmazott megoldás.

Magyarországon elsőként összetett WEB alapú integrált rendszert fejlesztettünk ki, mely korszerű technológia lehetőséget biztosít az egyre népszerűbb távmunkára, távkönyvelésre, távoli elérésre. A platform és adatbázis-független Web alapú rendszereink lefedik a vállalatirányítás és az ügyvitel egész területét. A tényleges igényekhez, szükségletekhez igazodva szoftvereink akár önállóan (modulárisan), akár komplex rendszerként is alkalmazhatóak.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legtöbb vállalat, vállalkozás számára teljes körű, akár tökéletesen testre szabott és hatékony ügyviteli és informatikai megoldást tudunk nyújtani.

A szoftvertermékek szállításán, testre szabásán túlmenően – mely a programok telepítését, installálását, alkalmazásuknak oktatását, cég-specifikus igények esetén rövid határidejű fejlesztéseket és szaktanácsadást foglalja magába – mindig is hangsúlyt fektetettünk a kiegészítő tanácsadói szolgáltatások nyújtására is, pl.: üzleti folyamatok újraszervezése- felülvizsgálata (BPR), illetve teljes informatikai rendszer váltás minőségbiztosítása, irányítása.

A DataLogic Kft. 2005. óta Microsoft Certified Partner, 2004-től pedig az MSZ EN ISO 9001 minőségbiztosítási szabvány előírásai szerint működik!

Vissza a Főoldalra