Cégismertető


A DataLogic Kft. egy informatikai megoldásszállító vállalkozás. Az általunk szállított megoldásokat több mint 300 elégedett ÜGYFÉL használja. Megoldásainkkal ÜGYFELEINK már több, mint 10 Mrd EUR árbevételt, likviditást menedzseltek.

Termékeink, megoldásaink:

Az ADATBÁNYÁSZ Vezetői Információs és Kontrolling Rendszer a kezdetek óta értékesített termékeink egyike, amely azóta is töretlen sikerrel szerepel a hazai informatikai piacon, és legtöbb ügyfelünk által alkalmazott megoldás. WEB alapú megoldásaink a legmodernebb technológiát képviselik, nagy üzembiztonságú rendszerként működnek, platform és adatbázis-függetlenek, valamint támogatják a napjainkban egyre nagyobb teret hódító távmunka adta lehetőségeket is. A DataLogic Kft. által szállított megoldásokkal Ügyfeleinknél több száz ember dolgozik távmunkában.

A szoftvertermékek szállításán, testre szabásán túlmenően mindig is hangsúlyt fektetettünk a kiegészítő tanácsadói szolgáltatások nyújtására is (pl.: üzleti folyamatok újraszervezése- felülvizsgálata (BPR), illetve teljes informatikai rendszer váltás minőségbiztosítása irányítása).

A DataLogic Kft. 2005. óta Microsoft Certified Partner, 2004-től pedig az MSZ EN ISO 9001 : 2001 minőségbiztosítási szabvány előírásai szerint működik!

Miért a DataLogic?

Mert költséghatékonyan és nagyon rövid megvalósítási idő alatt készítettünk Ügyfeleink részére működő megoldásokat. Az elmúlt évek során komoly tapasztalatot szereztünk, és számos átadott, működő referenciával rendelkezünk mind készen lévő gazdaság-informatikai megoldások, mind az ügyfél igényeknek megfelelő egyedi programfejlesztés területén.

 

Termékportfóliónk:

Az ADATBÁNYÁSZ kiemelkedő hatékonysággal és megbízhatósággal használható standard és rendszeres információk automatikus előállítására, egyedi szempontú jelentések készítésére. Ezzel a rugalmas eszközzel, pontos, naprakész, egyedi igényekre szabott, tetszőleges bonyolultságú kimutatások készíthetőek, egyszerre akár több nyilvántartási rendszer adataiból is. A korszerű, .NET környezetben készült rendszer speciális EXCEL – függvény kapcsolata, valamint a különböző analitikák az Interneten keresztül is működnek, segítve ezzel a különböző adatok Web-szerveren keresztüli szolgáltatását.

A DataLogic TERVEZŐ egy gazdasági tervező és elemző rendszer, amely bármilyen meglévő adatbázisból, bármilyen időszakra terv-tény lekérdezést tesz lehetővé a megszokott Excel környezetben! A legújabb technológiával kialakított kapcsolatnak köszönhetően az ADATBÁNYÁSZ és TERVEZŐ rendszerünk egységes felületre került. Az általunk írt függvények segítségével a lekérdezések, analitikák weben keresztül egy kattintásra elérhetőek, amelyek aztán SharePoint portálon is publikálhatóak.

A TVIR egy olyan csoportmunka szoftver, amellyel megvalósítható a virtuális iroda fogalma. Egy rendszer belül lehetővé válik a folyamatok tervezése, vezérlése, nyomon követése a csoportmunka támogatása és az egységes tudásbázis kialakítása.

A BISCUIT termékünk egy rendkívül rövid idő alatt bevezethető adattárház építés nélküli teljes körű MIS rendszer, mely minden platformon (Internet/Intranet, Dashboard, Excel, …) egyidejűleg tudja kiszolgálni a vállalat összes információ szükségletét.

A felsoroltakon kívül ügyfeleink számára számos egyedi fejlesztést is készítettünk az elmúlt több mint egy évtizedben.