Biscuit


Business Intelligence Solutionfor Companieswith UniqueInformation Technology

Forradalmian új üzleti intelligencia megoldás a DataLogic Kft-től

A BISCUIT egy olyan egyedülálló üzleti intelligencia megoldás, amely a felhasználók jelenlegi lekérdezéseinek adataiból BIG DATA elemzési módszerekkel támogatva „automatikusan” állítja elő az adott vállalat új Vezetői Információs Rendszerét. A BISCUIT legnagyobb előnye, hogy rendkívül rövid idő alatt – adattárház építés nélkül – bevezethető. A program a szabványos WEB szervizén keresztül vékony kliensként, egyidejűleg szolgálja ki a felhasználók által használt összes felületet, melyek a következők lehetnek:

  • Excel (browser-ban, Windowsos számítógépen, mobil eszközön)
  • Dashboard (browser)
  • Riport (browser)

Hogyan működik az automatikus BIG DATA elemzésre épülő bevezetés?

A BISCUIT az adott vállalatnál a felhasználói szokások alapján automatikusan építi fel az MIS rendszer fogalmait és az adott „fogalmak” implemetációt. Az adatbázisok és a műveleti naplók (ki, miért, milyen gyakorisággal, melyik rendszerből milyen információt szokott lekérdezni) logállományait használja, hogy BIG DATA elemzéseken keresztül automatikusan előálljon az adattárház építés nélküli implementált rendszer. Egy kis finomhangolást követően már használatba vehető az új MIS rendszer.

Személyre szabott döntéstámogatás

A BISCUIT MIS rendszer kulcseleme, hogy ugyanaz a WEB szerviz szolgálja ki az összes munkafelületet. A BISCUIT által alkotott fogalmak és paraméterek alapján web browserből készíthetőek el a Riportok és a Dashboardok sablonjai.

Az egyedileg összerakott speciális jelentések egyszerre képesek működni WEB-en (Intraneten) és a local Excelben is, ahol a kapott adatok tovább feldolgozhatóak.

A két különböző platformon működő Excel mindkét irányban teljesen kompatibilis egymással.

Normál Excel:

 

Webes Excel:

Minden, a rendszer által ezekre a felületekre kiszámolt információ alábontható a megfelelő analitikus adatokkal. A felhasználó által összeállított Riportot és Dashboardot a BISCUIT rendszer a leggyakrabban használt formátumokban (HTML, Excel, PDF) képes exportálni, publikálni és megosztani.

Legyen lépéselőnyben a BISCUIT rendszerrel!

  • Felhőben szolgáltatva és saját hardver környezetben is használatba vehető és szolgáltatható
  • Rendkívül gyorsan implementálható MIS megoldás
  • Nincs szükség adattárház építésére
  • Egyedülálló Excel kapcsolat
  • Minimális szakértői élőmunkával bevezethető és fenntartható, működtetéséhez nincs szükség magasan képzett BI szakemberekre
  • A megoldás bármilyen rendszer adatbázisához illeszthető
  • A létrehozott jelentések a felhasználók által is könnyen módosíthatók és bővíthetők, így bevezetésével az információs igények teljes körűen kiszolgálhatóak.

Próbálja ki a Biscuit rendszert!

User: cars    Password: cars

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk

a rendszer hivatalos bemutatójára a TrusTech kiállításon!

Időpont: 2017. november 28-30.

Helyszín: Palais des Festivals, Cannes FRANCE

Standunk száma: Marina D 084