Főkönyv modul


– Főkönyv modul

 

 szolgáltatás Főkönyvi modulja a gazdasági események számviteli nyilvántartását biztosítja (Ft-ban és könyvelési devizában). A rendszer maximálisan támogatja a számvitelre és az adózásra vonatkozó jogszabályok betartását, eleget tesz a szigorú számadású bizonylatok kezelésére vonatkozó követelményeknek.

A Főkönyv modul használata egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a könyvelést és a vállalkozás könyvelőjével való kapcsolattartást. Amennyiben saját könyvelője van, a Főkönyv modul kontírelőírásai segítségével megkönnyítheti munkáját. Ezáltal könyvelőjének több lehetősége lesz arra, hogy az egyszerű adminisztrációs körökön felül a szakértelmével tudja segíteni az Ön vállalkozását.

Ha szeretné a saját vállalkozásának életét és a könyvelője életét is megkönnyíteni, a  szolgáltatás remek megoldásnak bizonyul. A  szolgáltatás használatával a könyvelője egy helyen fér hozzá minden számlájához.

Emellett rengeteg idő megspórolható a könyvelési anyagok összeállításán, hiszen a használatával gyerekjáték lesz ezeket eljuttatni a könyvelőnek.

 

 A szolgáltatásunkban emellett megtalálható a Tárgyi eszköz modul is, amely teljes körűen alkalmas tárgyi eszközeinek kezelésére, nyilvántartására.

 

Vissza a főoldalra!