Introduction


A DataLogic Kft. bemutatása

A DataLogic Kft. egy informatikai megoldásszállító vállalkozás. Az általa szállított megoldásokat több mint 300 elégedett ÜGYFÉL használja. Megoldásainkkal ÜGYFELEINK már több, mint 10 Mrd EUR árbevételt, likviditást menedzseltek.

Termékeink, megoldásaink:

Az „ADATBÁNYÁSZ” néven értékesített Vezetői Információs és Kontrolling Rendszer a kezdetek óta a legnépszerűbb termékeink egyike, amely azóta is töretlen sikerrel szerepel a hazai informatikai piacon. WEB alapú ügyviteli megoldásainkkal „faltól-falig” teljes vertikumában tudjuk támogatni ügyviteli tevékenységében szinte az összes hazai vállalkozást a legkisebbtől a legnagyobbig. Rendszereink a legmodernebb technológiát képviselik, nagy üzembiztonságú rendszerként működnek, On-Premise és felhőből szolgáltatva is használhatóak, valamint támogatják a napjainkban egyre nagyobb teret hódító távmunka adta lehetőségeket is. A DataLogic Kft. által szállított megoldásokkal Ügyfeleinknél több száz ember dolgozik távmunkában.

Temékportfóliónk:

Az ADATBÁNYÁSZ (2017-ben BISCUIT néven teljesen új technológiával újraírva) kiemelkedő hatékonysággal és megbízhatósággal használható standard és rendszeres információk automatikus előállítására, egyedi szempontú jelentések készítésére. Ezzel a rugalmas eszközzel, pontos, naprakész, egyedi igényekre szabott, tetszőleges bonyolultságú kimutatások készíthetőek, egyszerre akár több nyilvántartási rendszer adataiból is. A korszerű, .NET környezetben készült rendszer speciális EXCEL – függvény kapcsolata, valamint a különböző analitikák az Interneten keresztül is működnek, segítve ezzel a különböző adatok Web-szerveren keresztüli szolgáltatását.

BISCUIT nevű termékünk egy rendkívül rövid idő alatt bevezethető, adattárházépítés nélküli teljeskörű MIS rendszer, mely minden platformon (Internet/Intranet, Dashboard, Excel, …) egyidejűleg tudja kiszolgálni a vállalat összes információszükségletét.

A DataContoPro Integrált Ügyviteli Rendszer első verzióját már 2002-ben WEB-es felhasználói felülettel készítettük. 2018-ban a rendszert a legmodernebb technológiával „Felhőből” is szolgáltatható módon teljesen újraírtuk. A klasszikus ERP funkcionalitáson felül a rendszerben a csoportmunka funkciók is integrálásra kerültek. (A klasszikus ERP modulokon felül: Dokumentumtár, Folyamatvezérlő, Projekt-, Erőforrás-kezelés, Tervező, …, VIR). A legfőbb célunk a feladatok automatizálása volt, amivel időt és élőmunkát spórolunk Ügyfeleinknek. Az egy adatbázison belüli többcéges működés és a közös törzsadatok használatával ideális választás cégcsoportok és szolgáltató vállalkozások számára egyaránt. A menedzsment támogató funkcióink, mint a kimutatások lekérése és elemzése, és a dashboardok mobilra optimalizálva is elérhetőek.

A DataLogic TERVEZŐ egy gazdasági tervező és elemző rendszer (2022-ben teljesen újraírtuk), amely bármilyen meglévő adatbázisból, bármilyen időszakra terv-tény lekérdezést tesz lehetővé a megszokott Excel környezetben! A legújabb technológiával kialakított kapcsolatnak köszönhetően az ADATBÁNYÁSZ és a TERVEZŐ rendszerünk egységes felületre került. Az általunk írt függvények segítségével a lekérdezések, analitikák weben keresztül egy kattintásra elérhetőek és publikálhatóak.

A felsoroltakon kívül ügyfeleink számára számos egyedi fejlesztést is készítettünk az elmúlt több mint 20 évben.

Miért a DataLogic?

Mert költséghatékonyan és nagyon rövid megvalósítási idő alatt készítünk Ügyfeleink részére működő megoldásokat. Az elmúlt évek során komoly tapasztalatot szereztünk, és számos átadott, működő referenciával rendelkezünk, mind készen lévő gazdaság-informatikai megoldások, mind az ügyféligényeknek megfelelő egyedi programfejlesztés területén.

A szoftvertermékek szállításán, testre szabásán túlmenően mindig is hangsúlyt fektettünk a kiegészítő tanácsadói szolgáltatások nyújtására is (pl.: üzleti folyamatok újraszervezése, felülvizsgálata (BPR), illetve teljes informatikai rendszer váltás minőségbiztosítása irányítása és az átadott rendszerek folyamatos supportja).

A DataLogic Kft. 2005. óta Microsoft Certified Partner, 2004-től pedig az MSZ EN ISO 9001 : 2001 minőségbiztosítási szabvány előírásai szerint működik!

Referenciáink: