Pénzügy modul


 – Pénzügy modul

Az üzleti világban elengedhetetlen, hogy egy vállalkozás vezetője a nap minden pillanatában tisztában legyen vállalkozása pénzügyi helyzetével. Ezt a kihívást is hivatott támogatni a DataLogic Kft.  szolgáltatása, amelynek segítségével vállalkozása pénzügyi helyzetéről és a napi pénzmozgásokról folyamatosan naprakész információkat kaphat.

A rendszer pénzügyi modulja a klasszikus értelemben vett pénzügyi tevékenységek teljes körét felöleli, tehát magában foglalja a számlák, bank- és pénztárbizonylatok rögzítését, az ÁFA időszakok (analitikák) nyilvántartását, valamint az egyéb pénzügyi feladok (kompenzációk, pénzügyi levelek, folyószámlák) kezelését.

A rendszer a bizonylatok kezelését valamennyi devizanemben biztosítja, támogatja a számvitelre és az adózásra vonatkozó jogszabályok betartását (ON-LINE számla), valamint eleget tesz a szigorú számadású bizonylatok kezelésére vonatkozó követelményeknek.

Pontosan látható, hogy bizonylatai milyen státuszban vannak, és a Folyamatvezérlő segítségével a feldolgozási folyamatról is naprakész képet kaphat. Emellett minden kimenő-, bejövő számla és bizonylat képét megnézheti magában a programban, de akár bármikor le is töltheti.

Nyomon tudja követni, hogy áll a vállalkozása bankjainak és a pénztárainak aktuális egyenlege és pontosan láthatóak az elmúlt időszak pénzügyi mozgásait is.

A Pénzügy modul Folyószámla funkciójának segítségével nyomon követheti partnerei folyószámláit. A funkció használatával kimutatható, hogy mely, a partnereihez kapcsolódó számlák milyen státusszal szerepelnek a rendszerében. Ennek segítségével listázhatja saját ügyfeleit, akiknek még kiegyenlítetlen számlájuk van, ezáltal előre tervezheti bevételeit a várható utalások alapján. A késedelmi kamat funkcióban lehetősége van egy fordulónapot is megadni, ezáltal késedelemtípusoknak megfelelően számolhat fel késedelmi kamatot. Pontosan látni fogja, hogy egy-egy követelése vagy tartozása mekkora összeggel van még határidőn belül és mekkora összeggel haladta meg a kitűzött határidőt.

 

Kimutatások, amelyeket lekérhet a Pénzügy modulban:

   • Cash Flow kimutatás
   • Nyitott lista
   • Határidős nyitott lista
  •  

Pénzügy modul használatával járó előnyök:

   • Ügyfeleink bármilyen devizában dolgozhatnak. A rendszer képes kezelni az olyan helyzeteket, ahol a folyamatban kiállított számla devizája, az utalás devizája és a vezetett számla devizája is különböző.
   • Bizonylatok státuszának és feldolgozási folyamatának ellenőrzése folyamatosan biztosított. Minden bizonylatához megtekintheti a feltöltött dokumentumot.
   • Pontosan nyomon követhetőek a banki és pénztári pénzmozgások, egyenlegek.
  1.   

 

Vissza a főoldalra!