Menedzsment funkciók


 – Menedzsment támogató funkciók

Az üzleti életben elengedhetetlen, hogy a cégvezetők mindig pontos és naprakész információkkal rendelkezzenek vállalkozásukról. Erre a kihívásra kínál megoldást a DataLogic Kft.  szolgáltatása.

szolgáltatás folyamatosan naprakész információkkal szolgál, ezek segítségével megalapozott döntéseket hozhat a vállalkozása életében.

A teljes szolgáltatásunk elérhető a nyílt Interneten keresztül, így Ön és munkatársai is bármikor és bárhonnan dolgozhatnak.

A teljes szolgáltatásunk elérhető mobilról is, így nem kell mindig a munkatársainál legyen a notebook, akár egy számlát is ki tudnak állítani az okostelefonjukról. Egyes menedzsment támogató funkcióink, mint a jelentések, a kimutatások és a dashboardok, mobilra optimalizálva is elérhetőek, így ezeket a funkciókat akár a zsebünkben magunkkal vihetünk.

A vállalkozás irányítójaként a  alkalmazásával emellett egy teljesebb és átláthatóbb képet kaphat arról, hogy mivel foglalkoznak az alkalmazottai. Az elvégzett feladatok adatait a rendszer tárolja és visszanézhetővé teszi. Ezáltal pontosan tudni fogja bizonyos folyamatok elvégzésének menetét és aktuális mérföldköveit, melyek így később akár optimalizálhatóak is lesznek.

A Vezető Információs Rendszerünk teljes funkcionalitása a BISCUIT rendszerünk tájékoztató anyagában olvashat.

 

A menedzsment funkciók használatával járó előnyök:

  • Minden jelentés, kimutatás naprakészen a rendelkezésére áll, ezáltal mindig pontos információk alapján, megalapozottabban hozhatja meg döntéseit.

  • Az SLA szintjének megfelelően 100%-ban aktuális információk állnak rendelkezésére.

  • A szolgáltatáson keresztül összegzett adatoktól lefúrhat (drill down) akár egészen az elemi adatokig.

  • A rendszer minden moduljának listanézetéből lehetőség van Excel exportra. A kimutatásait testre is szabhatja, ugyanis számos formázott és a felhasználók által rugalmasan tovább formázható kimutatás áll rendelkezésére.

  • A  szolgáltatás a standard és az Ön által összeállított riportokat és dashboardokat a leggyakrabban használt formátumokban (HTML, Excel, PDF) képes exportálni.

  • Szolgáltatásunk WEB-es kialakításának köszönhetően támogatjuk a távoli elérést, azaz a home office-t is, ugyanis stabil internet hozzáféréssel ugyanazok a funkciók érhetőek el a hét minden napján távolról (akár mobilról és tabletről) is, mint az irodai munkaállomásról.

  • A menedzsmentet támogató funkciók, mint a jelentések, a kimutatások és a dashboardok, mobilra optimalizálva is elérhetőek.

 

Vissza a főoldalra!